Tag Archives

3 Articles
Zyrtare: Xbox i ardhshëm vjen me 21 Maj

Zyrtare: Xbox i ardhshëm vjen me 21 Maj

A new generation xbox

Sipas thashethemeve të më hershme, që tani dalin të jenë të vërteta, Microsoft sot ka dërguar ftesë për një konferencë që pritet të mbahet në selinë e saj në Redmond të Washington-it. Me moton “A New Generation Revealed” kjo ngjarje e caktuar më 21 Maj pritet të shfaq fillimin e gjeneratës së ardhshme Xbox që mund të quhet Xbox 720.

Ngjarja do të transmetohet drejtpërdrejt, kështu që mund ta përcillni edhe nëpërmjet portalit tonë.

E gjithë kjo është vendosur të mbahet muajin e ardhshëm më datë 21 Maj, duke filluar nga ora 10 a.m. PDT (19:00 sipas orës tonë). |ameble|

Microsoft Xbox 720 do të prezantohet me 21 Maj

Microsoft Xbox 720 do të prezantohet me 21 Maj

xbox 720Si duket, nuk do t’na bie të presim gjatë për të mësuar rreth konsolës së ardhshme nga Microsoft Xbox 720. Sipas thashethemeve të fundit kjo pajisje mund të prezantohet muajin e ardhshëm.

The Verge ka thënë se Microsoft do të organizoj një ngjarje më 21 Maj, natyrisht kjo datë është vetëm një thashetheme për momentin, sepse ende nuk është konfirmuar nga kompania Microsoft. Edhe nëse ndodh, ky nuk do të jetë prezantimi i plotë i Xbox-it të ri 720, detajet e prezantimit në hollësi pritet të zbulohen në ngjarjen E3 në muajin Qershor.

Ende nuk ka detaje se kur kjo pajisje do të dal në shitje, por mund të presim që pajisja të paraqitet në treg para fund-vitit. Për më shumë informacione do të njoftohemi me kohë. |ameble|

A do të jetë Xbox 720 i ngjashëm me PS 4?

A do të jetë Xbox 720 i ngjashëm me PS 4?

XboxPërderisa gjenerata e ardhshme e lojërave konsol nga Sony, PlayStation 4, tanimë veç është prezantuar, shumë njerëz janë në pritje të shohin se çfarë do të bëjë kompania Microsoft me konsolën e saj të ardhshme, Xbox 720.

A do të jetë në gjendje Microsoft ta bëj atë më mirë se sa PlayStation 4 për sa i përket harduerit, dhe gjithashtu në aspektin e karakteristikave, ende nuk dihet?!

Përderisa ne presim me padurim që Microsoft të bëjë njoftimin zyrtar, një zhvillues me pozitë të lartë në Ubisoft, Yannis Wallat, citohet të ketë thënë për NowGamer se Xbox 720 pritet të jetë “i ngjashëm me PS 4” dhe do të jetë “në të njëjtën linjë me atë të Sony-t” duke treguar se Xbox 720 mund të posedoj karakteristika të ngjashme.

Si do që të jetë, mbesim me shpresë se njoftimi zyrtar për Xbox 720 do të ndodh shumë shpejt, dhe sigurishtë se do ta shohim krahasimin real në mes të PS 4 dhe Xbox 720. |ameble|