Tag Archives

2 Articles
Riemërohet dyqani online Microsoft Xbox Live Marketplace

Riemërohet dyqani online Microsoft Xbox Live Marketplace

Xbox Games StoreSot Microsoft ka njoftuar se ka riemëruar dyqanin e tyre online për lojëra Xbox Live Marketplace në Xbox Games Store, kjo si parapërgatitje e lansimit të konsoles së tyre të re Xbox One për treg.

Riemrimi e ka kuptimin e asaj qe tani muzikat dhe videot janë të ndara në kategoritë e veta ssi Xbox Music Store dhe Xbox Video Store që i qartëson se ku mund të gjinden gjërat.

Microsoft Xbox One me çmim në SHBA është prej 499$, në Britani të Madhe 429£ kurse në në të gjithë Evropën me 499€, edhe pse data e saktë e shitjes së pajisjes ende nuk është dhënë nga Microsoft. Microsoft Xbox One posedon procesorë AMD Jaguar me 8-bërthama dhe do të shfaqet me procesorë të grafikës që është përshtatur për Direct X 11.

Do ti ketë 8GB RAM DDR3, përkrahë video të plotë HD në 1080p, plus 4k dhe gjithashtu sistemin surround 7.1 të plotë. |ameble|

Xbox Live ofron lirime në disa lojëra që mund të shkarkohen online

Xbox Live ofron lirime në disa lojëra që mund të shkarkohen online

Duke filluar nga sot, 26 Mars, Xbox Live ka nxjerrur në lirim disa lojëra që mund të shkarkohen online. Të dy abonuesit, pagues dhe ata që nuk paguajnë mund të përfitojnë nga çmimet e ulëta, që shumica e lojërave nga Xbox Live janë 50 % me lirë, kurse disa janë krejt pa pagesë. Këto çmime mbesin deri më 1 Prill.

Disa nga lojërat kanë qenë në lirim që një kohë, por disa tituj të njohur janë të përfshirë këtu të tilla si Assassin’s Creed III, L.A. Noire dhe Dead Rising 2.

Një paralajmërim për prindërit, shumica e lojërave që janë në shitje kanë një vlerësim të lartë nga ESRB, këtu e keni gjithashtu edhe Spider-Man 3 vetëm për gjysmë çmimi (e vlerësuar me 10 pike nga ESRB). Kurse pa pagesë mund të merrni episodin e parë te lojës shumë të njohur nga viti i kaluar Walking Dead. Të tjera janë të listuara më poshtë (çmimet janë në dollarë):