Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Xbox Music Pass"

Etiketa: Xbox Music Pass

Nëse nuk keni dëgjuar, Zune është në rrugën e shuarjes. Microsoft ka vendosur për të kaluar të gjitha në Xbox dhe pritet të heq...