Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Xobni"

Etiketa: Xobni

Kompania Yahoo këto ditë është në mode për blerje. Ata sapo blenë Qwiki-n, një shërbim që u mundëson përdoruesve të bëjnë video montazh, dhe...