Tag Archives

2 Articles
Microsoft në plan të ridizajnoj logot për Bing, Skype, Yammer dhe Xbox

Microsoft në plan të ridizajnoj logot për Bing, Skype, Yammer dhe Xbox

Microsoft kanë zbuluar planet e saj për rinovimin e shërbimeve Bing, Skype, Yammer dhe Xbox gjatë një ngjarje ditore për dizajner “Design Day 2013” që është mbajtur në Norvegji.

Kompania ka zhvilluar një bisedë me temën “The re-imagining of Microsoft” e udhëhequr nga menagjeret e studiove të dizajnit për Windows Phone, Albert Shum dhe drejtori ekzekutiv i kreativiteteve nga Wolff Olins, Todd Simmons.

Dyshja ka prezantuar një video koncept të vjetër dy vjeçare duke treguar disa nga produktet e Windows-it të ridizajnuara, duke përfshirë edhe një logo të re për shërbimin Bing, që dukej e ngjashëm me një avioni shigjetë/letër.

[youtube id=”sMQIY43ccYA” width=”600″ height=”350″]

Pas kësaj, Microsoft ka zbuluar planet e saj për Skype, Tammer, dhe Xbox duke cekur këtu ridizajnimin e logove të tyre. Ata kanë thënë se kjo vjen pas ndryshimit vitin e kaluar të logove të Windows-it, Office-it, dhe logove tjera të Microsoft-it.

Prezantimi i tyre i plotë është publikuar në videon e me poshtme: |ameble|

[youtube id=”2eFvUwDNXOU” width=”600″ height=”350″]

Microsoft përfundon përvetësimin e Yammer

Microsoft përfundon përvetësimin e Yammer

by MiNT 0 Comments

Në fund të Qershorit Microsoft bëri të ditur se do të blejë Yammer(rrjetin social të orientuar për biznese) për 1.2 miliard dollar para të gatshme.

Tani Microsoft zyrtarisht ka lajmëruar se ka përfunduar atë procedurë më kompaninë Yammer dhe se ekipi Yammer-it do të jetë pjesë e divizionit të Microsoft Office-it. Në vijim mund të gjeni lajmin e shkruar nga Jared Spataro, Drejtor Senior në divizionin e Office-it:

“Ne jemi mëse të kënaqur ti ofrojmë mirëseardhje ekipit të Yammer-it në divizionin e Office-it. Jemi të ngazëllyer për hapat e ardhshëm. Ne shiqojmë para, për të përshpejtuar adoptimin e shërbimeve të Yammer-it, duke i përmirsuar shërbimet sociale më ofertat për komunikim dhe bashkëpunim të Microsoft-it.”

Kompania 4 vjeçare ka më se 5 milion shfrytëzues, nga të cilët sipas Yammer-it 85% e tyre janë nga lista e kompanive Fortune 500. |neowin.net| |blogs.technet.com| [divider top=”0″]