Thursday, 24 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Yandex"

Etiketa: Yandex

Midis motorëve të kërkimit Google dhe atij Bing, gjithmonë Google ka mbizotëruar si zgjedhja më e mirë, kjo edhe sipas nesh është e pranueshme....