Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "YotaPhone"

Etiketa: YotaPhone

Pothuajse një vit më parë ishte publikuar modeli i smartphone-it YotaPhone, një pajisje që ofron dy ekrane, ekranin përpara normal kurse në anën e...

Nga tani keni mundësi të keni një smartphone me dy ekrane dhe këtë opsion e ofron YotaPhone . YotaPhone është brend i kompanisë Ruse...