Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "YOUM"

Etiketa: YOUM

Ne kemi raportuar edhe më parë për ekran fleksibil nga Samsung, të cilët tani janë prezantuar në CES dhe quhet youm, edhe pse këtë...