Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Zag Apps"

Etiketa: Zag Apps

Mbështetja e bizneseve të reja të bazuara në teknologji dhe inovacion përmes këshillëdhënies së ofruar nga inkubatori i Innovation Centre Kosovo, grantet e dhëna...