Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "ZenWatch"

Etiketa: ZenWatch

Pak ditë para ngjarjes së ardhshme për teknologji IFA 2014 gjatë së cilës mund të paraqiten shumë pajisje të reja dhe gjithashtu dizajne të reja...