Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "ZTE Grand S II"

Etiketa: ZTE Grand S II

Për smartphone-in ZTE Grand S II u njoftua në ngjarjen CES në muajin Janar dhe në atë kohë ky model u paraqit me 2GB...