SHPËRNDAJE

RIM po bëhet gati për lançimin e sistemin e tyre operativ BlackBerry OS 10, i cili është planifikuar të fillojë më 30 janar, dhe si duket po ju shkon mirë me pasurimin e aplikacioneve për ketë platformë, sepse me mbi 15.000 aplikacione janë ngarkuar brenda dy ditëve. Zhvilluesit kanë nxjerr një total prej 15.000 aplikacioneve për BlackBerry 10, në vetëm 37.5 orë.

Sipas Verge, çdo kërkesë e miratuar për aplikacione online për BlackBerry 10 zhvilluesit kanë fituar një shumë prej 100 $, ka pasur edhe ofertë me të cilat janë zhvilluar mes dy deri pesë aplikacione dhe kanë marrë një tabletë PlayBook. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE