SHPËRNDAJE

OnePlus One, smartphoni që konkuroi me smartphonet më të mirë të vitit 2014 me karakteristikat, çmimin e ulët dhe versionin CyanogenMod të instaluar, do të jetë në dispozicion të blerësve online për vetëm 2 orë gjatë mbrëmjes së sotme.

oneplus-one-sale-710x438OnePlus do të hapë një “dritare” prej dy orësh, nga ora 20:00-22:00 me orën tonë. Smartphoni mund të blihet nga kushdo gjatë këtyre dy orëve. OnePlus One ka çmimin 299$$ për versionin 16GB dhe 349$ për versionin 64GB.

Mbetet për t’u parë se si do të vendosë kompania OnePlus për shitjet e kësaj pajisje, pasi flitet për lançimin e OnePlus Two. A do të jetë përsëri e vështirë për të blerë OnePlus One apo do t’i ofrohet publikut të gjerë lirisht? Vlen të përmend fakti se në vendin e origjinës, në Kinë, kompania i shet smartphonet lirisht pa asnjë pengesë./ameble/

SHPËRNDAJE