SHPËRNDAJE

Acer ka bërë një rifreskim në linjën e produkteve të tyre Aspire Ultrabooks (Laptop superior) për 3 modele të reja me Sistem Operativ Windows 8 dhe ekranin me prekje (touchscreen) full HD. Karakteristikat harduerike për modelet e reja duke përfshirë edhe çmimin janë të paraqitura shkurtimisht si në vijim:

Aspire S7-391-6810 (1.400 $)

 • Ekrani 13.3-inch 1080p IPS
 • CPU Intel Core i5-3317UB
 • HDD 128GB SSD
 • RAM 4GB of DDR3

 

 

 

Aspire S7-391-9886 (1,650 $)

 • Ekrani 13.3-inch 1080p IPS
 • CPU Intel Core i7-3517UB
 • HDD 256GB SSD
 • RAM 4GB DDR3

 

 

Aspire S7-191-6640 (1.200 $)

 • Ekrani 11.6-inch 1080p
 • CPU Intel Core i5-3317UB
 • HDD 128GB SSD
 • RAM 4GB of DDR3 |ameble|

[divider top=”0″]

 

SHPËRNDAJE