SHPËRNDAJE

Gjatë ngjarjes ku ishin publikuar produkte të reja nga Apple, janë zbuluar edhe disa fakte intriguese në lidhje me Aplikacionet, iOS dhe produktet e tjera nga Apple.

Deri më tani 35 miliard aplikacione janë shkarkuar nga fillimi i paraqitjes së App Store, me ç`rast Apple ka paguar mbi 65 miliard $ për zhvilluesit e tyre. Po ashtu janë dhënë edhe disa statistika interesante nga të cilat do të veçojmë:

  • Janë shkarkuar mbi 400 milion libra nga iBooks,
  • Janë shitur mbi 100 milion njësi iPad në dy vite e gjysmë,
  • 2.500 klasa në SHBA janë pajisur me tekste nga iBooks nëpërmjet iPad,
  • 94% nga 500 kompanitë më të suksesshme janë duke shfrytëzuar iPad. |ameble| 

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE