SHPËRNDAJE

Dy ditë pas lëshimit të versionit beta për zhvilluesit, Apple tani ka lëshuar versionin iOS 10 beta 2 për të gjithë përdoruesit publik. Nëse dëshironi të keni me pak gabime dhe sfidoni atë, atëherë mund ta shkarkoni dhe instaloni softuerin menjëherë për iPhone, iPad, dhe iPod touch.

Më poshtë është lista e pajisjeve që përkrah ky version, tani për të gjithë përdoruesit:

 • iPad 4th gen
 • iPad Air
 • iPad Air 2
 • iPad Pro
 • iPad mini 2
 • iPad mini 3
 • iPad mini 4
 • iPod touch 6th gen
 • iPhone 5
 • iPhone 5c
 • iPhone 5s
 • iPhone SE
 • iPhone 6
 • iPhone 6 Plus
 • iPhone 6s
 • iPhone 6s Plus
SHPËRNDAJE