SHPËRNDAJE

Sot për ditën e Shën Valentinit, shumë njerëz kanë në mendje romancë të ndryshme.
Ne nuk kemi ndryshe si t’ju urojmë për ketë ditë të gjithë atyre që dashurojnë, veçse t’ju japim pak emocion nga 5 video propozimet më origjinale të publikuara në youtube.

1. Propozimi për martesë në Kinema – Ky propozim vlerësohet shumë për origjinalitet. Personi Matt i tregon të dashurës së tij Ginny që ka për të punuar në një e shtunë dhe nuk mund të vij ne Kino, kurse ajo që mos ti ik filmi Fast 5 merr vëllain e tij për ta shikuar siç kishte plan. Para së të filloj filmi si intro, Ginny dëgjon një zë të njohur në ekran, dhe plani i Matt-it fillon këtu. Për me shumë shikoje videon.

[youtube id=”pnVAE91E7kM” width=”600″ height=”350″]

2. Propozim, kërcim me muzikë në Disneyland – Në mes të rrugës kryesore në Disneyland, ai tërheq të gjitha gjërat dhe bënë një propozim për të dashurën e tij më një performancë muzike.

[youtube id=”IpojZ0COU3Y” width=”600″ height=”350″]

3. Një propozimi romantik në një vend të veçantë – Një britmë tjetër këtu, ky djalë zgjedh një sfond të bukur dhe skenë perfekte për propozim. Me ndihmën e miqve të tij, emocioni në këtë video me siguri së do të tërheqë mendjet tuaja.

[youtube id=”TECPJI6Z2gs” width=”600″ height=”350″]

4. Valltarët në një propozim të talentuar – Valltarët në këtë video propozim duken jashtëzakonisht të talentuar, dhe kjo ndodh në botën e mrekullueshme të Disney-it.

[youtube id=”Su1YLAjty-U” width=”600″ height=”350″]

5. Propozimi Super Mario në një dhomë – Ky propozim është bërë në një dhomë të brendshme. E dashura e personit në ketë rol është shumë e pasionuar pas lojës Super Mario, dhe djaloshi i saj ka krijuar një version të jetës dhe botës së saj ëndërr dhe ka bërë propozimin në ketë mënyrë. |ameble|

[youtube id=”0_CxFnKrMBw” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE