SHPËRNDAJE

Sipas statistikave nuk besohet të ketë më shumë se 7 miliardë njerëz në këtë planet, dhe shumica dërrmuese e tyre kanë telefona celularë. Sipas Unionit Ndërkombëtar të Telekomunikacioneve, përafërsisht 86 nga 100 njerëz, të paktën kanë një telefon celular, që arrijnë në rreth 6 miliardë abonime. Vetëm Kina llogaritë për 1 miliard përdorues ndërsa edhe India pritet të arrije të njëjtin numër në muajt e ardhshëm. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE
 • enisi

  Pak paska 🙂

 • cipiripi

  he syt, ka njerez qe skane buke me u ngi e i majn ka dy telefona

 • mozi

  hehe, kam qef me dite shifren e atyre qe NUK POSEDOJNE

 • taulant

  6 miliard ka 1 Euro = 6 miliard Euro, e tash llogarite nje mesatre per nje telefon celular, minimum 150-200 Euro………pare, pare, prare sa dush !!!!

 • Haki

  A thua sa rrezatimi në këtë planet bëhet nga telefonat celular?