SHPËRNDAJE

iOS 9Kompania Apple ka publikuar disa detaje në lidhje me adoptimit e sistemit operativ në pajisjet e tyre, si dhe ka paraqitur një tabelë të asaj se si versioni i ri iOS 9 ka ecur kohët e fundit.

Sipas të dhënave të fundit, iOS 9 tani gjendet në 75% të pajisjeve të Apple-it, iOS 8 në 19%, ndërsa iOS 7 në 7% të pajisjeve.
Sipas kësaj shumica e përdoruesve tani janë duke përdorur iOS 9 pavarësisht disa problemeve që janë paraqitur në ketë version.

Kompania ka lëshuar edhe versionin iOS 9.3 Beta për zhvilluesit, i cili sjell disa karakteristika të dobishme për pajisjet, veçanërisht për iPad që ofron mundësinë e përdorimit multiuser. Sa i përket këtij versioni nuk janë dhënë informata se kur pritet të lëshohet për përdoruesit tjerë. /ameble

SHPËRNDAJE