SHPËRNDAJE

Shum prej nesh për të konfigurar paisjet Wireless tona kontaktojm IT, por ne mund ta bëjmë vet këtë gjë. Me konfigurim nënkuptojmë ndrrimin e emrit, fjalëkalimit dhe shumë gjëra tjera. Për të konfiguruar një Wireless Router duhet ndjekur disa hapa:

Videot zyrtare: https://ameble.gjirafa.com

Hapi 1– Duhet të fusim në rrymë wireless routerin Tonë.

Hapi 2– Të fusim kabllen LAN në vendin me ngjyrë të kuqe ose me mbishkrimin 0.

Hapi 3– Në Laptopin ose kompjuterin tonë të gjejmë Default Geateway duke hyrë në cmd pastaj ipconfig/all dhe gjejmë Default Geateway.

Hapi 4– Hapin Shfletuesin dhe shkruajmë Default Gateway.

Hapi 5– Ne rubrikën User shruajme admin dhe gjithashtu tek Password shkruajmë admin. Hapi 6- Tek name shruajmë emrin që dëshirojmë.

Hapi 7– Shkojmë tek Wireless Security dhe tek rubrika password shkruajmë Fjalëkalimin që dëshirojmë.

Hapi 8– Klikojmë Save Settings dhe ky ishte hapi I fundit.

Për më shumë shikoni videon./ameble

SHPËRNDAJE