SHPËRNDAJE

Janë shfaqur thashetheme së HTC është duke përgatitur smartphone-in e tyre të ardhshëm me ekran 5 inç, i quajtur M7. Kompania është duke punuar me furnizues të ndryshëm për të siguruar sasinë e mjaftueshëm të prodhimit deri 5 milionë njësi të HTC M7 në kohë për tre mujorin e parë të 2013.

Sipas burimeve të ndryshme, HTC M7 do të shfaqët me ekran 5 inç HD, procesorë Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core, dhe kamerë 13 megapikselë. Thuhet së HTC do të përpiqet të përgatisë lançimin e këtij smartphone-i para së Samsung të nxjerr versionin e tyre të përfolur Galaxy S IV. Ai mund të paraqitet në muajin shkurt në Kongresin Botëror te telefonave, HTC zakonisht kur është disponueshmëria publike njofton për pajisje të reja.

Ende nuk ka asgjë të sigurt, për çfarëdo te re nga kjo do të informohemi me kohë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE