SHPËRNDAJE

Kemi raportuar disa herë që Samsung do të lansoi smartphone-in Galaxy S4 në muajt e ardhshëm, spekulimet e fundit janë së Samsung do të njoftojë për ketë në një konferencë shtypi më datën 15 Mars. Pajisja pritet të nisë në Evropë dhe Azi nga Prilli dhe rreth Majit ose Qershorit në Amerikë dhe Australi.

Mirëpo tani sipas SamMobile, kompania si duket në të njëjtën kohë është duke punuar edhe në një version “Mini” të Galaxy S4 dhe në një pajisje tjetër që ngjitet në dorë, biçikletë, apo edhe qantë. Për ketë thuhet së mund të jetë Galaxy Watch që do të konkurrojnë direkt me iWatch të përfolur nga Apple. |ameble| [divider top=”0″]