SHPËRNDAJE

Deri në këtë fundjavë, askush nuk e dinte se si do të quhet Apple iPhone i ri përfolur i cili thuhet të jetë një smartphone i buxhetit të ulët, por një foto e re është shfaqur e cila ende nuk është verifikuar, që tregon se ky model do të quhet iPhone 5C. Shkronja C nuk qëndron për të lirë (në anglisht “Cheap) aty thuhet se qëndron për ngjyrën (në anglisht “Color”).

iPhone 5C

Fotoja qe është shfaqur janë një numër të kutive plastike të shitjes me pakicë me një shenjë dalluese Apple iPhone 5C të shtypura në njërën nga anët. Kjo tregon se Apple mund të përdorë shkronjën “C” tek modeli i ri. Apple iPhone 5C është e thënë të jetë i ngjashëm me Apple iPhone 5, por me një mbështjellës nga  plastika dhe pjesët e tjera të bëra nga plastike, kjo për të ulur koston e prodhimit. |ameble|

SHPËRNDAJE