SHPËRNDAJE

Acer sot kishte lansuar pajisjen Chromebook C720-2848 e cila do të ketë çmimin vetëm 200 $. Chromebook C720-2848 është 11.6 inç me rezolucion të plotë HD 1366 x 768 pikësela dhe ka të integruar Solid State Disk-un 16 GB, 2 GB RAM, ueb kamerën  me rezolucion të plotë, WiFi, USB 2.0 dhe 3.0 si dhe portën HDMI.

Acer-Chromebook-C720-2848

Me blerjen e këtij modeli nga Acer, po ashtu ofrohet falas edhe 100 GB hapësirë në Google Drive për dy vite të para duke mundësuar edhe qasjen e plotë në Google Play Music. |ameble|

SHPËRNDAJE