SHPËRNDAJE

Sipas një raporti nga The Wall Street Journal, në vitin 2013 Acer do të lason dy tabletë, ku njëri do të ketë sistemin Android ndërsa tjetri Windows 8. Tableti me Android do të ketë çmimin prej 99 $. Propozimi për çmim nën 100 $ do të bën një  konkurrencë të fort ndaj tableteve kineze të ofruar me marka të ndryshme në treg.

Përveç çmimit të lirë, ky tablet 7 inç do të ketë edhe specifikat harduerike të mira duke përfshirë procesorin dual-core 1.2 GHz , sistemin Android 4.1.2 Jelly Bean, ekranin me rezolutë 1024 x 600 pixel, si dhe 512MB RAM. Hapësira e brendshme do të jetë 8GB me një slot microSD card.

Sa i përket tabletit të dytë i cili do të ketë të instaluar Windows 8, është thënë se kompania gjigante Acer, është duke punuar për të ofruar një çmim shumë të lirë, por detajet për specifika harduerike të tij ende nuk janë prezantuar. |ameble|  [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE