SHPËRNDAJE

Sipas informacioneve të fundit Acer është duke u përgatitur për lirimin e gjeneratës të dytë të Chromebook nga mesi i tetorit, dhe shpreson që pajisja do të jetë në gjendje të zëvendësoi linjën e prodhimeve netbook, e cila pritet të dal së shpejti nga tregu. Acer dhe Samsung, të cilët pak kohë më parë kanë paralajmëruar gjeneratën e tyre të dytë të Chromebook-ut, janë dy lojtarët kryesorë në treg që në mënyrë agresive promovojnë produktet Chromebook.

Burimet thonë se tableti Surface nga Microsoft është pjesë e arsyes që nxiti Acer-in t’i kthehet më me agresivitet shtytjes së gjeneratës së dytë të produktit të Chromebook, edhe pse për gjeneratën e parë nuk mund të thuhet se ka qenë veçanërisht e suksesshme. Chromebook 11.6 inç nga Acer ka hyrë tashmë në prodhim masiv dhe pritet të arrijë në 200.000 njësi mujore. Përveç Samsung dhe Acer, Lenovo është poashtu në përgatitje të gjeneratës së dytë të kompjuterëve Chromebook. |ameble| |digitimes| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE