SHPËRNDAJE

Çuditërisht, një numër i madh i përdoruesve të kompjuterve ende përdorin sistemin operativ Windows XP, në të njëjtën kohë nëse ju jeni përdorues i Photoshop-it, ekipi i Adobe-s ka njoftuar se Photoshop CS6 (13.0) do të jetë versioni i fundit që do të përkrahë Windows XP.

Sipas këtij ekipi të gjitha përditësimet e ardhshme, specifik për anëtarët e aplikacionit Cloud Creative nuk do të përkrahën për Windows XP. Sipas këtij ekipi, ky veprim është bërë që ti mundësoj kompanisë te ec para më ndryshimet, së bashku më sistemet operative të reja dhe pajisjet më karakteristika më të mira.

Ekipi Adobe-s thotë se po bën ketë njoftim shumë kohë më parë, për të lenë kohë përdoruesve të bëjnë planet e tyre për përditësim te sistemeve operative gjithashtu te pajisjeve që posedojnë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE