SHPËRNDAJE

Aiptek ka nisur një seri projektorësh Pico intrigues qe kyçen në smartphone dhe tableta. Në madhësi te mesme sa një pako cigaresh vijnë në tre versione – i50S MobileCinema, i50D dhe A50P.

i50S ka projektor të inkorporuar që është i përshtatshëm për iPhone4 dhe 4S, i50D është më një dizajn më të përgjithshëm që mund te kyçet ne dok të çdo iPad, iPhone apo iPod touch ndërsa A50P ka microHDMI që është i përshtatshëm për çdo smarthpone(ose pajisje të çfarëdo lloji) dhe dalje MHL.

Të tre pajisjet kanë specifikat gati te njëjta që janë:

  • 35lumens shkëlqim,
  • 640 x 480 rezolutë,
  • 1000:1 kontrast,
  • RGB LED ndriçimi,
  • DLP Texas Instruments teknologjinë e çip-it
  • 2 orë bateri

Çmimi tyre do të jetë prej 250€, kurse dalja ne treg do te jetë: i50S në Korrik ndërsa i50D dhe A50P në Shtator. |aiptek.com| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE