SHPËRNDAJE

A është smartphone-i juaj shumë i madh për xhepin tuaj dhe përderisa e nxirrni nga xhepi për tu lajmëruar dhe e ktheni prapë është bezdisje? Alcatel tani ofron një zgjedhje për ketë. Smartphone i ri i kompanisë është modeli i ardhshëm i Alcatel-it One Touch Hero, një smartphone me procesorë 4 bërthamor 1.5 GHz, kamerën 13 megapikselë dhe 2 GB RAM që vjen bashkë me një telefon dirigjues në madhësi të vogël.

Alcatel One Touch Hero

Smartphone-i kryesor vjen me ekran 6 inç që është shumë i madh për xhepin tuaj dhe kjo është arsyeja pse ky posedon dirigjuesin e vetë, telefonin e vogël.

Në pamje duket si një telefon shtëpiak, por në të vërtetë nuk është telefon, ky nuk posedon kartelën SIM. Megjithatë, mund të bëhen thirrje me të, vetëm se duhet të lidhet me smartphone-in Hero, duke i mundësuar kështu për të parë kontaktet dhe për të bërë thirrje pa prekur smartphone-in.

Alcatel remote 1

One Touch Hero bashkë me dirigjuesin e tij do të jetë në dispozicion për blerje nga muaji Tetor, por tregu i parë për të është Kina, duke vazhduar në vendet e Evropës dhe Amerikës Latine. |ameble|