SHPËRNDAJE

Nga disa burime të informatave si dhe thashethemeve deri më tani kemi dëgjuar për zhvillim e një smartphone nga vet Amazoni. Për detaje më të hollësishme në lidhje me këtë smartphone nuk ka informata  se pse ky produkt ende nuk është finalizuar. Mirëpo sipas një burimi të brendshëm nga Amazoni,  shpallja publike e “Amazon smartphone” mund të ndodhë në një konferencë shtypi që do të mbahet sot nga Amazon. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE