SHPËRNDAJE

Sipas një raporti të fundit nga TechCrunch, Amazon është ka në plan të prodhoj një tabletë tjetër të serisë së tyre Kindle Fire.

Tableti i ri 7 inç Amazon Kindle Fire HD po flitet të paraqitet me rezolucion 1280X800 piksella dhe do të përdorë procesorin e njëjtë TI që momentalisht është në tabletët ekzistues të Kindle Fire HD.

Nëse Amazon do të përfundojë me prodhimin e këtij tableti 7 inç dhe nxjerr ne treg për vetëm 99 $ mund të popullarizohet shumë për arsye të çmimit, në anën tjetër ende nuk ka detaje se kur do të jetë në dispozicion dhe gjithashtu asgjë zyrtare nga Amazon. |ameble|

SHPËRNDAJE