SHPËRNDAJE

Kompania e mirënjohur Amazon tani ka filluar edhe me diçka tjetër të re të cilën nuk e ka provuar më parë. Është fjala pikërisht për lojën “Air Patriots”. Loja Air Patriots është një llojë i çuditshëm e lojës në te cilën paraqitet një kështjellë nga ku personazhi i lojës duhet te mbrohet duke përdorur edhe flotën ajrore për të bërë rezistencë nga sulmet e vazhdueshme të cilat sa vijnë e shtohen duke u fuqizuar në nivele më të avancuara. Kjo lojë ka gjithsejtë 7 nivele ku secili prej niveleve paraqet aventurën dhe vështirësinë e saj. Këtë loje mund ta shkarkoni qysh nga sot në Google Play Store, në Amazon Appstore dhe Apple’s App Store gratis.

Shkarkoni Air Patriots për Android | iOS

|ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE