SHPËRNDAJE

Dhurata e radhës është mundësuar nga shitorja “Mega-Electronics”, për një nga lexuesit e portalit tonë apo fansit të Mega-Electronics.

E gjitha qe duhet të bëni për të fituar ketë dhuratë, është të regjistroheni me Facebook apo Email, në Formën (Widget) të më poshtme dhe të klikoni (Like) faqen e Mega-Electronics. Ju mund të rrisni shanset tuaja dyfish (+2) për të fituar ketë dhuratë gjithashtu duke e pëlqyer @ameblecom në Twitter (jo e domosdoshme).

Se çka do të fitoni shikoni videot këtu.

Mos harroni t’i përmbaheni rregullave të më poshtme. Ju deshirojmë fat.

a Rafflecopter giveaway
Rregullat:

  • Hyrja (regjistrimi për të fituar dhuratën) kryhet nepërmjet Formës (Widget) Rafflecopter. Adresa juaj e Email-it është e nevojshme, në menyrë që ne të ju kontaktojmë nëse jeni fitues, adresa juaj nuk do t’u jipet palëve të treta.
  • Pjesmarrja për të fituar është e hapur për të gjithë lexuesit dhe fansat tonë dhe Mega-Electronics që deshirojnë të bëhën pjesë e shortit.
  • Fituesi do të përzgjedhet rastësisht (Randomly). Fituesit do t’i dhurohet një mbushës (Pad) pa tela dhe një adapter për iPhone 4/4S për të mundësuar mbushjen pa tela të iPhone-it.
  • Fituesi i përzgjedhur do të njoftohet nëpërmes Email-it, me ç’rast do ti kërkohet të vizitojë një nga shitoret e Mega-Electronics në Prishtinë apo Tiranë që të pranojë dhuratën. Nëse nuk marrim përgjigjje brenda një jave, atëherë do të bëjmë perzgjedhjen e fituesit tjetër (të dytë).
  • Sigurohuni të regjistroheni me Facebook apo me adresë Email-i valid, që të mund t’ju kontaktojmë.
  • Kjo është thjeshtë një dhuratë promovuese.
  • Regjistrimet do të pranohen deri me 14 Qershor 2013 23:59 PM
SHPËRNDAJE