SHPËRNDAJE

Në bashkëpunim me Mega-Electronics kemi përsëri një dhuratë për lexuesit tanë, andaj për të qenë fitues potencial klikoni mbi linkun e më poshtëm dhe pëlqeni faqen e Mega-Electronics dhe më pastaj regjistrohu për të marr pjesë.

http://a.pgtb.me/VLBknt

Për çfarë pajisje bëhet fjalë, shikojeni videon e m poshtme. 

[youtube id=”RC6OUo6X3N0″ width=”600″ height=”350″]

 

E plotësuar (26/09/2013 – 12:02): Dhurata MAXTAB C8 shkon në Kaçanik

Me gati 300 regjistrime, një person ka pasur fat dhe është rrugës për të MEGA që ta tërheqë dhuratën, ai personi është … I.Thaçi nga Kaçaniku! Urime!

Tableti Maxtab C8 është një tablet Android, çmimi i tij është 149€ dhe mund ta blini tek shitorja MEGA në Kosovë dhe Shqipëri. Përveç kësaj MEGA posedon edhe shumë e shumë produkte tjera rreth teknologjisë.

Nëse nuk jeni fituesi i kësaj radhe, qëndroni me ne sepse dhurata tjetër do të filloj menjëherë. Ju përshëndesim! |ameble|

SHPËRNDAJE