SHPËRNDAJE

Dhurata është mundësuar nga një dashamirë dhe fans i ynë, Alp Kasemi, i cili dërgoj ketë mbrojtës shumë funksional për t’i dhuruar njërit prej lexuesve të portalit Ameble.

E gjitha qe duhet të bëni për të fituar ketë dhuratë, është të regjistroheni me Facebook apo Email, në Formën Widget të më poshtme. Ju mund të rrisni shanset (+5) për të fituar ketë dhuratë gjithashtu duke e pëlqyer @ameblecom në Twitter dhe duke pëlqyer faqen e sponsorit tonë KOEX, i cili do të transportoj falas dhuratën deri në derën e shtëpisë suaj (në Kosovë ose Shqipëri).

Mos harroni t’i përmbaheni rregullave të më poshtme. Ju deshirojm fat dhe qëndroni më ne, sepse shumë shpejt do të kemi edhe dhurata të tjera.

a Rafflecopter giveaway
Rregullat:

  • Hyrja (regjistrimi për të fituar dhuratën) kryhet nepërmjet formës (Widget) Rafflecopter. Adresa juaj e Emailit është e nevojshme, në menyrë që ne të mund të ju kontaktojmë nëse ju fitoni, adresa juaj nuk do t’u jipet palëve të treta.
  • Pjesmarrja për të fituar është e hapur për të gjithë lexuesit dhe fansat e Ameble-s që deshirojnë të bëhën pjesë e shortit.
  • Për të pranuar dhuratën me Transport nga KOEX ju duhen të keni adresë valide në Kosovë apo Shqiperi. Shprehim keqardhjen që nuk mund të transportojmë falas ketë dhuratë edhe në vendet tjera.
  • Fituesi do të perzgjedhet rastësisht (randomly). Fituesit do ti dhurohet një Mbrojtës (këllëf) shumë funksional për smartphone-in Samsung Galaxy S3.
  • Fituesi i përzgjedhur do të njoftohet nëpërmes Email-it, ku do ti kërkohet të na e dergojë adresen postare mbrenda tre ditëve. Nëse nuk marrim përgjigjje brenda tre ditëve atëherë do të bëjmë perzgjedhjen e fituesit tjetër (të dytë).
  • Sigurohuni të regjistroheni me Facebook apo me adresë Email-i valid që të mund t’ju kontaktojmë.
  • Kjo është thjeshtë një dhuratë promovuese.
  • Regjistrimet do të pranohen deri me 7 Qershor 2013.
SHPËRNDAJE