SHPËRNDAJE

Si duket Google është duke u përgatitur për të lansuar versionin e ri të platformës së tyre për smartphone, Android 4.2.2, i cili është shfaq në një smartphone Google Nexus 4 e incizuar nga një video Çeke dhe e publikuar në SmartMania, kjo video tani është berë si video private në youtube dhe nuk mund të shikohet.

Foto më poshtë tregon një pamje nga ajo video, dhe siç po e shihni, versioni i Android-it qe Nexus 4 posedon është Android 4.2.2.

Ende nuk ka ndonjë informacion së kur Google do të lëshojë ketë version, mirëpo në momentin që marrim ndonjë informatë do të informojmë me kohë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE