SHPËRNDAJE

Përveç Honeycomb, Gingerbread, Eclair, Ice Cream Sandwich dhe i fundit Jelly Bean që janë parë selinë e Google-it, tani kompania ka ngritur një statujë të një figure të madhe të Android-it e bërë nga KitKat. Gjithashtu një imazh i statujës ishte postuar nga kreu i Android-it, Sundar Pichai, në Google +. Si duket Keylime Pie nuk është më në opsion.

Android KitKat

“Pas kthimit tim nga Azia, unë isha i tronditur kur gjeta ketë statujë në pritjen per përshëndetje Android KitKat dhe nuk më pritet deri në lançimin e versionit të ardhshëm të platformës që do të jetë edhe më e ëmbël, është një nga më të preferuarat e ekipit tonë ka thënë Pichai”.

A do të jetë versioni Android 4.4 me emrin Kit Kat? Po! Si duket është sponzorizuar nga KitKat dhe Google menjëherë ka postuar një info-grafikë duke deklaruar dhe shpresuar se KitKat do të “arrijë një përvojë mahnitëse në dispozicion për të gjithë.” |ameble|

SHPËRNDAJE