SHPËRNDAJE

Rovio për herë të parë ka lëshuar lojën pa pagesë për platformën iOS, dhe si duket ketë e ka bërë për të arritur një numër të madh të shkarkimeve si dhe në të njëjtën kohë për tu renditur si aplikacioni numër një i të gjitha kohërave për shkarkim.

Të dy versionet Angry Birds për iPhone dhe iPod Touch si dhe Angry Birds HD për iPad nga tani janë në dispozicion falas dyqan online AppStore, dhe gjithashtu janë shtuar edhe 15 nivele të reja të lojës.

Nga ky hap për javët që vijnë pritet të shihet se sa shumë shkarkime do të ketë aplikacioni falas në iOS. |ameble| [divider top=”0″]