SHPËRNDAJE

Në fillim të këtij viti, stafi nga Rovio kishin paralajmëruar për serinë e re të quajtur Angry Birds Go! e cila ishte prezantuar disa muaj më vonë dhe është thënë se do të jetë një lojë garash me auto-vetura.

Duke pasur parasysh se ekskluzivitet i Angry Birds ka qenë pak a shumë sulmi i zogjve ndaj derrave, kjo seri duket të ketë një pamje krejt ndryshe. Loja ishte paralajmëruar të lansohet më datën 11 Dhjetor dhe pa dyshim Rovio tani ka bërë lançimin e saj!

[youtube id=”5xP12tpJrl8″ width=”600″ height=”350″]

Për ata që nuk kanë dëgjuar në lidhje me ketë lojë, kjo është një lojë Karting ku lojtarët do të ketë mundësinë të zgjedhin karaktere të tilla si Red, Chuck, Stella, and King Pig, të cilët janë ekskluzivitet në Angry Birds. Lojtarët do të ketë mundësin gjithashtu të zgjedhin mbi 50 auto si dhe shumë pista për gara të ndryshme. Kjo lojë do të jetë pa pagesë dhe do të jetë në dispozicion për pajisjet iOS, Android, Windows Phone 8 dhe BlackBerry 10 duke filluar nga sot |ameble|