SHPËRNDAJE

Kompania Rovio, krijuese e lojës Angry Birds, ka vënë një përditësim të ri për versionin e saj Angry Birds Space, me ç ‘rast janë krijuar 30 nivele të reja nën ujë. Për adhuruesit e lojës Angry Birds, do të jetë një sfidë më e madhe në nivelet e reja në ujë për arsye se për të fituar pikë gjatë goditjeve, duhet  kujdesur për gravitetin, si dhe rezistencën e ujit.

Përditësimi i ri gjithashtu sjell një atraksion në fund të nivelit, ku duhet mposhtur dhe “boss-i” e ri nënujorë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE