SHPËRNDAJE

Shumë lojtarë deri me tani, nuk ka dyshim se kanë përfunduar te gjitha sezonet e ofruara të Angry Birds, ndoshta edhe kanë arritur tre yje për çdo nivel në këtë proces.

Rovio ka lëshuar një përditësim për sezonet e Angry Birds në formën e dimrit Wonderham, në të cilën Rovio do të lëshoj nga një nivel në ditë gjatë 25 ditëve të ardhshme.

Pra, pavarësisht nga pamje a re, çfarë mund të presin lojtarët në këtë përditësim? Duket se mekanika e re e lojtarëve në ketë lojë do të ndodhë në dimër, që do të thotë se të dy zogjtë dhe derrat do të rrëshqasin nëpër akull, duke shtuar disa sfida të reja.

Do të jenë edhe 3 nivele shtesë të fshehta që lojtarët duhet të gjejnë mundësin që ti hapin. Nivelet do të jenë pa pagese për shkarkim. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE