SHPËRNDAJE

Rovio Mobile ka lëshuar versionin e ri Angry Birds Space për platformën Microsoft Windows Phone 8, version ky që është prezantuar në mars të këtij viti për Windows Phone 7, por duket se Rovio me vonë vendosi të vazhdoj atë për versionin e fundit të Windows Phone.

[youtube id=”WKgGphfZXqA” width=”600″ height=”350″]

Karakteristikat e saj përfshijnë:

  • 150 nivelet ndëryjore,
  • Përditësime të rregullta falas,
  • Zogj të ri,
  • Superfuqi të reja,
  • Aventura në hapësirë,
  • Nivele te fshehura për bonus etj.

Angry Birds Space tani është në dispozicion për 0,99 $ nga Windows Phone Store, dhe funksionon vetëm për Windows Phone 8, dhe jo për versionet me të vjetra. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE