SHPËRNDAJE

Edhe një tjetër lojë po vjen nga Angry Birds, por që me të vërtetë nuk është një surprizë e madhe! Angry Birds Star Wars II do të lansohet më 19 Shtator dhe si tipar i kësaj runde do jenë mbi 30 karaktere të reja, si dhe aftësia për të zgjedhur anën tuaj.

Loja e re do të mbështesë gjithashtu telepodet të cilat i mundësojnë përdoruesit të kalojnë karakteret nga jeta reale në lojë, për më shumë mund të shihni një video shembull të kësaj se si do të jetë. |ameble|

[youtube id=”6DKNKI27GdA” width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE