SHPËRNDAJE

Philips SENSEO Milk TwisterPajisja 120 mili-litërshe “Senseo Milk Twister” nga Philips është një shkumues i ri qumështi perfekt që për 2 minuta përgatit qumështin e shijshëm me shkumë për ti mbuluar dhe japë shije Cappuccino-ve ose Latte Macchiato-ve.

Me vetëm një buton dhe një shkop të mbyllur e që nuk stërpik anash, Senseo Milk Twister është i thjeshtë për të operuar dhe për tu pastruar.

Me këtë shkumues qumështi plotësisht automatik, që është nga Philips, ju mund të bëni shkumë qumështi të nxehtë dhe të ftohtë, ose për të ngrohur qumështin pa shkumë. Qumështi nga kjo pajisje e ka të limituar nxehjen deri nën 70°C për të mbajtur shijen e tij natyrore.

Shkuma e qumështit të ftohtë është një tjetër zgjedhje e shkëlqyer që bëhen grimca akulli për Ice Caffe të ftohtë për ditët e nxehta vere. Çmimi për Senseo Milk Twister është rreth 80 €. |ameble|

SHPËRNDAJE