SHPËRNDAJE

Kompania BitTorrent ka lëshuar në dispozicion softuerin për shkarkim μTorrent beta nga Google Play. Pra adhuruesit e μTorrent qe ketë softuer e kanë përdorë nëpërmes kompjuterave desktop, tani kanë mundësin që të njëjtën ta bëjnë nëpërmes smartphone-ve te tyre.

Aplikacioni μTorrent per Android ju mundëson të gjeni dhe shkarkoni torrenta direkt në smartphone-in tuaj ose tabletë. Aktualisht ky aplikacion është pa pagesë dhe ende nuk ka të limituar kufijtë e shpejtësisë ose madhësisë se shkarkimit. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE