SHPËRNDAJE

Find My Iphone 2A ju kujtohet kur prindërit ju thonin se jeta juaj ka më shumë vlerë sesa çdo lloj sendi që grabitësit e rrugës duan t’ju marrin?

Kohëve të fundit duket se shumë përdorues të iPhone po e lejnë mënjanë këtë këshillë dhe po tundohen nga aplikacione të tilla si Find My iPhone dhe nisin kërkimet për të kapur hajdutin.

The New York Times ka treguar rastin e disa përdoruesve të këtij aplikacioni që janë përpjekur për të kapur hajdutin e telefonit të tyre dhe siç mund ta imagjinoni, jo çdo mision i tyre ka shkuar me sukses. Gjithashtu ka pasur disa ngjarje të pabesueshme, siç është rasti i një burri që u maskua si grua në OKCupid (website për taki
me online) dhe u përpoq të takohej me hajdutin.

Aplikacioni Find My iPhone mund të shkarkohet nga ky link shkarko Find My iPhone. /ameble