SHPËRNDAJE

Këtë javë, në rubrikën tonë të përjavshme “Aplikacioni i javës” do të prezantojmë aplikacionin e quajtur Web video Caster.

Web video Caster është një aplikacion që ju mundëson të transmetoni videot nga uebfaqet nga smartphone-i në Smart TV qofshin ata filma, muzikë apo sport. E tëra që duhet të bëni është të hyni në uebfaqe përmes këtij aplikacioni dhe me pas të lidhni smartphone-in me Smart TV përmes wi-fi dhe më pas të bëni Cast Video.

Ky aplikacion është pa pagesë, por posedon edhe versionin e vet pro.

Versionin android mund ta shkarkoni këtu.

SHPËRNDAJE