SHPËRNDAJE

Aplikacioni i ri-dizajnuar dhe përfekt i Yahoo-së për motin ka qenë prezent në iOS që nga muaji Prill, por tani kompania ka publikuar të njëjtin aplikacion edhe për përdoruesit e platformës Android.

Yahoo Weather app

Aplikacioni duket pothuajse identik me atë të platformës iOS, posedon një ndërfaqe të thjeshtë dhe fotot e saj janë nga Flickr që ndryshojnë në varësi të motit dhe sipas vendndodhjes së përdoruesit. Një bonus që do të kenë përdoruesit e Android-it është se do të kenë edhe një widget kur ekrani është i mbyllur.

Aplikacionin e përditësuar për platformën Android mund ta merrni nga Google Play Store. |ameble|

SHPËRNDAJE