SHPËRNDAJE

Apple ka njoftuar për te arriturat e tyre të fundit për dyqanin online AppStore. Apple AppStore ka arritur tashmë 40 miliardë shkarkime prej që u prezantua, dhe çka është më interesante pothuajse gjysma e këtyre shkarkimeve kanë qenë vetëm vitin e kaluar.

Ata ka thënë se rreth 20 miliardë shkarkime të aplikacioneve janë bërë në vitin 2012, gjithashtu kanë ndarë disa informacione tjera në lidhje me dyqanin online të aplikacioneve të cilat përfshijnë më shumë se 500 milionë llogari aktive duke përdorur mundësin online. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE