SHPËRNDAJE

Apple mulling three flexible display sizes for its iWatch, 1.5” prototype already in the labGjiganti Apple me gjasë është duke testuar fleksibilitetin e ekranit me teknologjinë OLED (organic light-emitting diode) i cili do të implementohet në produktin e saj të ardhshëm iWatch. Janë mediat koreane ato që kanë raportuar këto lajme, dhe sipas tyre integrimin e teknologjisë OLED në iWatch është duke e bërë ose Samsung ose LG.

Sipas publikimeve të këtyre mediave, Apple është duke përgatitur orë të mençur të madhësive 1.3inc, 1.4inç, dhe 1.5inç. Tashmë është e sigurt që prototipi i versionit 1.5 inç është duke kaluar nëpër testet e fundit para publikimit.

Ora e mençur e Apple, iWatch është parapare të jetë një vegël joshëse si një produkt i bazuar në platformën iOS, kjo e fundit është bere në koordinim të plote me ekspert të shëndetit dhe fitnesit, kështu që funksionaliteti i saj do të jetë më shumë se sa komunikimi dhe shfletimi në internet.  |ameble|

SHPËRNDAJE